Hälyri osallistuu urakointiin Renevon työmaalla

renevo

Rakennusalan yritys Renevo on saanut joukkoonsa uuden urakoitsijan: Hälyrin. Turvalaite on otettu mukaan laajaan saneerausprojektiin: 269 Helsingin opiskelija-asuntosäätiö HOAS:in asuntoa ovat parhaillaan perusparannuksessa Vantaan Akanapolulla. Yhteensä Vantaalle on otettu mukaan kolme Hälyriä. Yksi on asetettu työmaatoimistolle, kun kaksi taas valvovat itse kohdetta.

Vastaavanlaiset saneeraustyöt ovat urakointifirmalle tuttuja. Mitä uutta Hälyrin käyttö on tuonut työntekoon? Mitä laitteen tuomia hyötyjä Akanapolulla on havaittu? Olosuhteiden hallintaa ja käytön helppoutta Hälyrin suurin etu on ollut se, että se auttaa urakoitsijoita hallitsemaan olosuhteita. Laitteet välittävät tietoa kohteiden kosteudesta ja lämpötilasta. “On ollut todella kätevää saada nämä mittaukset reaaliajassa. Ne auttavat pitämään silmällä mahdollisia muutoksia”, urakointifirma vinkkaa.

Tämän lisäksi Hälyri on osoittautunut helpoksi ja kustannustehokkaaksi ratkaisuksi. Työn siirtyessä myös Hälyri kulkee kätevästi mukana. Urakointiyritys on arvostanut sitä, että laitteen purku ja uudelleenasennus käy vaivattomasti, kun työmaa vaihtuu. Alhainen kuukausihinta on myös laskenut kynnystä ottaa laite käyttöön.

Hälyri tarjoaa apua kaikenkokoiseen remonttiin

Työ Vantaalla jatkuu Hälyrin antamin apuvoimin. Projektin kestoksi arvioidaan reilua kahta vuotta. Renevolla uskotaan, että Hälyristä olisi apua myös pienempiin urakoihin. “Emmeköhän tuo Hälyreitä jatkossa myös muualle”, projektinjohto kertoo. Kiinnostuitko? Kaipaatko apua omalle työmaalle? Tutustu Hälyriin tarkemmin täältä.

Kerro kaverille

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email