Käyttöohje

Aloita Hälyrin käyttö luomalla tili. Mikäli tilasit tuotteen verkkokaupastamme, sinulla on jo tunnukset eikä uutta tiliä tarvitse luoda. Kirjaudu tällöin sisään verkkokaupassa luomillasi tunnuksilla ja hyppää tämän kohdan yli kohtaan 2.

Mikäli tilasit tuotteen ja loit tilin verkkokaupassamme, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Lue sovelluksen antamat ohjeistukset ja siirry eteenpäin laitteesi rekisteröimisvaiheeseen painamalla “Jatka”.

Kirjautumisen jälkeen on aika rekisteröidä laite käyttöön. Anna laitteellesi nimi ja syötä saamasi kertakäyttötunnus, jotta sovellus voi
tunnistaa ja yksilöidä juuri sinun laitteesi. Kertakäyttötunnuksen sait mukaasi joko myyjältämme tai verkkokauppatilauksesi yhteydessä. Jos kirjoitat koodin väärin, sinua pyydetään tarkistamaan koodisi. Siirry eteenpäin valitsemalla “Jatka”.

Laitteesi voi tarvita jopa vuorokauden aktivoituakseen. Kun laite on aktivoitunut, vihreä valo palaa ja laitteesi on käyttövalmis. Kun saat
asetukset paikoilleen seuraamalla annettuja ohjeita, ja kun laitteesi on ollut jonkin aikaa aktiivisena, näet lämpötilan, ilmankosteuden ja havaitut liikkeet heti etusivulla sovellukseen kirjauduttuasi, itse määrittämiesi asetusten mukaisesti.

Voit hallita laitteesi asetuksia oikean yläreunan valikosta kohdan “Laitteet” alla. Mikäli sinulla on useita laitteita, näet kaikki laitteesi listana.
Klikkaa haluamaasi laitetta ja siirryt muokkausnäkymään. “Muokkaa”-valinnasta pääset muuttamaan toivomasi hälytyksen rajaehtoja ja “Pois päältä”-painikkeesta kytket hälytyksen päälle. Näin myös kellokuvake muuttuu vihreäksi.

“Muokkaa”-valintaa klikkaamalla pääset muuttamaan rajaehtoja valitsemallesi hälytykselle. Voit asettaa lämpötilalle ja ilmankosteudelle hälytyksen ala- ja ylärajat, joiden ylittyessä tai alittuessa hälytys kytkeytyy päälle. Tallenna tekemäsi muutokset.

“Muokkaa”-valinnasta pääset muuttamaan rajaehtoja liikkeen tai liikkeen puuttumisen tunnistavalle hälytykselle. Voit asettaa aikavälin, jolloin hälytys kytkeytyy päälle. Tallenna tekemäsi muutokset.

Voit määrittää hälytysten vastaanottajat laitteen asetuksissa. Valitse laite, klikkaa “Hälytys ja viestit”. Voit lisätä henkilöitä tarpeesi mukaan. Voit myös poistaa vastaanottajia tai muokata omia tietojasi.

Hälytyshistoria sisältää kaikki laitteen rekisteröimät ja asetuksiesi mukaiset hälytykset. Kuittaa hälytys, kun olet varmistanut tilanteen ja kun tiedät mikä hälytyksen on aiheuttanut.

Valikon “Asetukset”-kohdasta pääset käsiksi omiin käyttäjätietoihisi. Voit tarkistaa tai muokata omia käyttäjätietojasi, voit vaihtaa oletuskielen tai tilisi salasanan. Tätä kautta pääset muokkaamaan myös laitteesi tietoja tai lisäämään uuden laitteen.

Valikon “Asetukset”-kohdasta pääset lisäämään sovellukseesi oman taustakuvan, joka helpottaa erottamaan ja yksilöimään laitteesi etenkin, jos niitä on useita.

Sovelluksen etusivulta haluamastasi kohdasta pääset tarkastelemaan laitteesi statistiikkaa valitsemillasi aikajaksoilla.

Oma tili ja tilaukset

Voit kirjautua omalle tilillesi osoitteessa: https://halyri.fi/omatili/ – Olet tilausvaiheessa saanut sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan. Jos, salasana on jostain syystä kadonnut saat sen myös palautettua painamalla “Unohtunut salasana” linkkiä. Tämän kautta voit luoda tilillesi uuden salasanan jolla pääset hallinnoimaan tilaustasi.

Kun olet kirjautunut sisään. Navigoi tilaukset sivulle joko käyttämällä vasemmalla olevaa navigaatiota tai klikkaamalla tästä.  
Paina toimenpiteet kohdasta “Maksa”. Tämän jälkeen syötä uuden korttisi tiedot tilaukseen.
 
Kun tilaus menee läpi onnistuneesti voit navigoida takaisin Maksutavat -sivulle jossa sinun tulisi nähdä päivitetyt tietosi. Jos, sinulla tulee ongelmia tilauksesi kanssa ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluun. Autamme mielellämme!