Meistä

Hälyri mahdollistaa turvaamisen kaikille

Kun teollisuudessa kehitetään ja innovoidaan tekemistä uusien teknologioiden avulla, tavalliset kuluttajat voivat vasta haaveilla niistä. Hälyrin ideoija Tanu Tauru uskoo, että maailma on täynnä tämänkaltaista, kuluttajan ulottumattomissa olevaa teknologiaa. ”Halusin selvittää, miten teknologiaa voitaisiin hyödyntää arjen ongelmien ratkaisemiseksi. Näin tie vei yrittäjyyden maailmaan.”

Tanun tavoitteena on tuoda nykyaikaiset älykotiin suunnitellut ja toteutetut ratkaisut kaikkien saataville helppokäyttöisenä, luotettavana ja helposti asennettavana kokonaisuutena. Kodissa ja teollisuudessa käytettävän, hälytysjärjestelmän ei tarvitse enää nykytekniikan avulla maksaa tuhansia euroja. Ennen sinun tuli ensin hankkia laite, maksaa asennuksesta asentajille ja tämän jälkeen yhdistää nämä vielä verkkoon. Ei nykyään!

Hälyri on uraauurtava vahtilaite, sillä se on paketista täysin käyttövalmis. Se mittaa liikettä, lämpötilaa ja ilmankosteutta. Se on langaton, eikä tarvitse työnsä tekoon erillistä virranlähdettä tai kytkemistä nettiin. Voit myös helposti liikuttaa hälyriä paikasta A paikkaan B. Nopein asennus tähän päivään mennessä on 5 sekuntia.

Tanu Tauru – Toimitusjohtaja

Turvaa niin luonnonvoimilta kuin myös ilkivallalta

Mediassa on säännöllisesti esillä erilaisia ikäviä uutisia, jotka olisivat täysin estettävissä. Milloin murtovarkaat ovat liikkeellä, milloin vanhus on lojunut lattialla päiväkausia, milloin yksityisyrittäjä on kokenut ilkivaltaa, milloin myrsky aiheuttanut sähkökatkoja, milloin
mitäkin.

Usein uutiset huolestuttavat yrittäjää, turvaaminen on ollut tähän asti melko kallista lystiä eikä kaikkiin kohteisiin ole välttämättä järkevää investoida raskasta järjestelmää “Mielestäni on kohtuutonta, että turvaaminen ei ole mahdollista kaikille” Jokaisella tulisi Tanu Taurun mielestä olla mahdollisuus pitää arvokkaita asioita silmällä. Koskaan ei voi tietää, milloin turvalaite saattaa pelastaa päivän.

Hälyri on oman alan edelläkävijä, joka ei tarvitse johtoja

Hälyri on helppo keino pitää itselle arvokas asia turvassa. Sen käyttöön ei poikkeuksellisesti tarvita virranlähdettä, SIM-korttia tai internet-yhteyttä. Ainoastaan puhelimen. Puhelimen kautta käyttäjä pääsee seuraamaan, että kaikki on kunnossa.

Miten Hälyri sitten toimii?

Laite käyttää Digitan rakentamaa, turvallista IoT-verkkoa, joka kattaa suuren osan Suomea. Hälyri ei ole netissä, joten se ei altistu netin kautta leviäville haitoille. Virran laite saa pattereista. “Parasta Hälyrissä on se, kuinka monimuotoinen laite on”, yrittäjä kertoo. Hälyrin voi jokainen ottaa käyttöön juuri siellä, missä eniten kaipaa toista valvovaa silmäparia.

Hälytyksen rajat käyttäjä saa itse myös asettaa haluamalleen tasolle, jolloin laite ilmoittaa vain, kun on tosi kyseessä. Katso tästä hälyrin käyttöohje.

Hanki hälyri kotisi tai yrityksesi turvaksi jo tänään

SUOSITUIN

Osta laite kertamaksulla omaksesi. Tämän jälkeen laskutamme vain 4,95€/kk käyttöliittymästä. Liittymä on 24kk määräaikainen.

Laite 179€ kertamaksu + käyttöliittymä 4,95€/kk
Suosituin
Jos haluat maksaa koko paketin kerralla saat laitteen ja käyttöliittymän 285,00€ kertamaksulla 24 kuukaudeksi käyttöösi. Tämän jälkeen käyttömaksu on vain 4,95€/ kk.

285,00€ kertamaksu. 24kk jälkeen 4,95€/kk
Kiinteällä 12,95€ kuukausimaksulla saat käyttöösi Hälyrin sekä käyttöliittymän 24 kuukaudeksi. Tämän jälkeen laite on sinun ja maksat enää käyttöliittymästä 4,95€/kk.

12,95€/ kk sisältää laitteen ja käyttöliittymän 24 kuukaudeksi